Офсетов печат – нашата специализация

Листовият и ролен офсетов печат са нашата специализация и най-търсена технология за изработването на детайлни и висококачествени опаковки. Отличната ни техническа подготовка и дългогодишният опит ни позволи да се превърнем в лидери в производството на опаковки в редица промишлености, където тази технология предоставя най-оптималните решения.

БЕЗ ЛИМИТ ВЪВ ВИЗУАЛНИТЕ ЕФЕКТИ

Предлагаме пълна гама от ефекти и технологии, които ще обогатят изживяването от досега с вашата опаковка:

  •       UV лакиране
  •       Топъл печат
  •       Дълбок печат
  •       Релефен печат
  •       Студено и топло ламиниранe

Знаем как да създаваме различни по сложност, отличителни и запомнящи се проекти.

В допълнение, разполагаме с единствената по рода си дигитална машина за нанасяне на UV лак, която работи без брак и е ниско емисионна.

Довършителни дейности

Щанцоване, каширане и лепене са услугите, които допълват и завършват цикъла на производство. Благодарение на това, че поддържаме пълния цикъл от услуги и дейности, необходими за производството на опаковките ви, ние от „Райт пак“ упражняваме ефективно контрол върху всички операции, спестяваме време и съблюдаваме стриктно сроковете на изпълнение.

ПЪЛЕН ЦИКЪЛ НА ОБСЛУЖВАНЕ ЗА ОПТИМАЛЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ

В „Райт пак“ имаме пълен цикъл на производство, което ни позволява да упражняваме контрол върху всеки един процес и като краен резултат да получите висококачествени и сигурни опаковки, изпълнени в зададения срок.

Нашите експерти ще вземат предвид всеки детайл – от вида на продукта, размери, тегло, изисквания за предпазване, през вашата маркетинг стратегия, количество, срокове, начин на транспортиране, начин на излагане на продукта и съхранението му и др.

Тук опаковката на вашия продукт е в сигурни ръце!

Изпратете запитване