Нашата специализация

„Райт Пак“ произвежда опаковки за утвърдени производители в хранително-вкусовата промишленост, както и помага в разработването на функционални и иновативни решения за стартиращите компании. 

Хранително-вкусовата индустрия е високо конкурентна и ние от „Райт Пак“ знаем колко важна е атрактивността, устойчивостта и безопасността на опаковката. 

Благодарение на дългогодишния ни опит познаваме в дълбочина спецификата на опаковките за бързооборотни стоки и можем да отговорим на изискванията за качество, безопасност, бързина и оптимизация на разходите и материалите.

Завладяващи от пръв поглед

Опаковките от картон за хранително-вкусовата промишленост са водещата категория от портфолиото на „Райт пак“.  

Ние проектираме и изпълняваме опаковки, които мигновено грабват вниманието още от рафта, а това е изключително важно в силно конкурентните условия на хранително-вкусовата промишленост. Вашият проект при нас е в най-правилните ръце. 

Благодарение на богатия ни машинен парк и дългогодишен опит ние ще предложим оптимални решения за сгъвки, довършителни ефекти и ще използваме оптимално материалите, така че да получите опаковката, която най-добре представя марката ви.

Гъвкави опаковки

В хранително-вкусовата промишленост все по-често се използват гъвкави опаковки за производството на здравословни храни, хранителни добавки, подправки и други.

Гъвкавите опаковки намират приложение в производството на захарни изделия и сладолед. Широко е и приложението им в опаковки за кашкавал и сирене, ориз, семена, бобови продукти. 

Гъвкавите опаковки съчетават отлично възможностите за детайлно и качествено изображение, бързина, функционалност и оптимизация на разходите за производство. В „Райт пак“ разполагаме с технологии за офсетов ролен печат и може да изработваме висококачествени гъвкави опаковки както в големи, така и в по-малки тиражи.

Многообразие на видове опаковки и използвани материали

Опаковките от картон, които са най-често използваните в индустрията, стават все по-интерактивни. В последите години залагаме на богатство от форми, съчетание от няколко технологии и наслагване на допълнителни ефекти. Често на база на основната опаковка се изработват нови версии за промоционални активности. 

По-сложни опаковки с допълнителни изолиращи материали, като фолиа или представки и други вложки, се използват за производството на опаковки за чай и кафе, бег-анд-бокс опаковки за сокове и млека и т.н. 

Специално внимание върху функционалност и безопасност

В „Райт Пак“ обръщаме специално внимание върху функционалността и безопасността на опаковките за хранителни продукти. Те трябва да бъдат удобни за ползване, наливане, лесни за отваряне. Продуктът следва да бъде добре изолиран, за да запази вкусовите си качества. Материалите, които са в досег с него, трябва да бъдат специално подбрани, за да бъдат безопасни и да подпомагат съхранението и предпазването му от влиянието на външната среда. 

Еко опаковки и опазване на природата

„Райт Пак“ отговаря на променящите се изисквания на потребителите за това опаковките на любимите им хранителни продукти да бъдат природосъобразни. Еко опаковките отговарят и на специфични изисквания за производство и маркировка, които ние познаваме.

В „Райт пак“ следваме нашата мисия за инвестиции в нови дигитални технологии, които намаляват брака и излишния разход на хартия и са ниско емисионни. Около 50% от използвания картон за опаковки за хранително-вкусовата индустрия е рециклируем. Всичко това допринася за намаляване на изсичането на горите за производство на хартия в световен мащаб.

Изпратете запитване